Főoldal GreenLex® Előnye Szolgáltatásaink Rólunk Demo Kapcsolat Regisztráció Bejelentkezés

GreenLex®

A GreenLex ®  egy környezetvédelmi jogszabályi megfelelőséget vizsgáló interaktív alkalmazás. Webböngésző segítségével a végigvezeti a felhasználót egy kérdőíven, aminek a végeredménye egy olyan jogszabályi megfelelőséget kiértékelő lista, amely csoportosítva tájékoztatást ad a megfelelőségekről illetve a nem megfelelőségekről.

Munkatársaink gondoskodnak róla, hogy a GreenLex alapjául szolgáló, környezetvédelmi jogszabályokat tartalmazó adatbázis mindig naprakész legyen, így partnereink a mindenkori hatályos jogszabályok alapján értékelhetik teljesítményüket.

A szolgáltatás működése

 1. Regisztráció

  A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció szükséges. Ennek során fontos, hogy a felhasználó működő e-mail címet adjon meg,  mert a GreenLex® ezen keresztül kommunikál partnereivel. A regisztráció megerősítéséhez az általunk küldött e-mail-ben található linkre kell kattintani. Amíg ez nem történik meg, addig nem fog tudni bejelentkezni a GreenLex® rendszerbe.

 2. Bejelentkezés

  A megadott e-mail címmel (felhasználónév) és jelszóval bejelentkezhet az "ügyféltér"-be.

 3. Licensz vásárlás

  Bejelentkezést követően minden partnerünk tetszőleges számú licenszet vásárolhat az ügyféltérben a Licenszek -> Új licensz menüpont alatt.

  Két csomag közül választhat, a vállalat által foglalkoztatottak létszámától függően:

  Csomag megnevezése Ára
  Kis- és középvállakozások [200 fő alatt] 59.000 Ft / licensz
  Nagyvállalatok [200 fő felett] 69.000 Ft / licensz

  Vásárláskor készítünk egy proforma számlát, amit e-mail-ben is továbbítunk ügyfeleink részére. Az összeg térülésével a vásárolt licensz(ek) azonnal felhasználhatóvá válnak. Egy licensz egy kérdőív kitöltésére jogosít.

  Több licensz vásárló, több telephellyel rendelkező vállalatok számára fejlesztettük ki a GreenLex Multisite funkcióját. Ezen alkalmazás elősegíti több különböző telephely, divízió önálló értékelését, illetve a telephelyek megfelelőségének összehasonlítását. A GreenLex multisite alkalmazásával azonosítani lehet a rendszerszintű, illetve az egyedi hiányosságokat. Amennyiben részletesebben érdekli a multisite alkalmazás, kérjük, tekintse meg működését a demo menüpont alatt. Ez akkor hasznos, ha a vásárolt licenszeket különböző munkatársak töltik ki. Az alkalmazás használata során a munkatársak egymás munkáját nem láthatják csak mindenki az általa megkezdett vagy kitöltött kérdőívet. A munkatársaknak licenszet osztó "supervisor" felhasználó azonban minden munkatársi kérdőívet megtekinthet és nyomon követhet, összehasonlíthatja őket.

 4. GreenLex kérdőív kitöltése

  A kérdőív
  Minden kérdés eldöntendő!!!
  a környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelőséget vizsgálja. A kitöltéshez nem szükséges speciális környezetvédelmi szaktudás, azonban a kitöltőnek rendelkeznie kell a vizsgált területekre (pl. hulladékgazdálkodás, vizekbe, levegőbe történő kibocsátások, stb.) vonatkozó vállalati információkkal, ezért azt javasoljuk, hogy az adott területet leginkább átlátó munkatárs végezze el a kitöltést.

  A kérdőív kitöltése során felmerülhetnek olyan kérdések, amiket nem tudnak azonnal megválaszolni. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy a pontos válasz érdekében inkább szakítsa meg a kérdőív kitöltését és tájékozódjon, mielőtt folytatná azt. A munka megkönnyítése érdekében a kérdések felett rövid magyarázatot
  A kérdések magyarázata!
  jelenítünk meg. A kérdőív korlátlan alkalommal megszakítható, illetve folytatható. A folytathatóságot a rendszer korlátlan számban biztosítja.

  A válaszok függvényében a rendszer folyamatosan tájékoztat arról, hogy hány jogszabálynak
  Kitöltés közben a jogszabályok!!!
  felel meg, illetve nem felel meg a vállalat.

 5. Jogszabályi megfelelőség

  A kérdőív befejezésekor
  A jogaszabályi listák kategorizálva!!!
  a licensz lezárul és az eddig csak darabszámokat mutató kategorizált jogszabályok témakör szerint csoportosítva, és részleteiben láthatóvá válnak. A kérdőív és ezáltal a kapott eredmények a továbbiakban már nem módosíthatóak. Az eredménylista mindig valós időben készül a pillanatnyilag érvényben lévő jogszabályok alapján. A listát a későbbiekben is bármikor megtekintheti, azonban az mindig a kitöltéskor hatályos jogszabályoknak való megfelelést fogja mutatni.
  A GreenLex® hátterét képező adatbázist környezetvédelmi szakemberekből álló csoport készítette el, akik a rendszer naprakész állapotának érdekében folyamatosan követik a jogszabályi változásokat, és azokat azonnal beépítik a rendszerbe.


Bízunk benne, hogy termékünk felkelti érdeklődését és a gyakorlatban is sikerrel tudja majd hasznosítani!

Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, keressen meg bennünket az elérhetőségeinken.

Üdvözlettel:
A GreenLex® csapata

Copyright © GreenLex.hu. Minden jog fenntartva. Developed by Dandelion-Logic kft.