Főoldal GreenLex® Előnye Szolgáltatásaink Rólunk Demo Kapcsolat Regisztráció Bejelentkezés

DANDELION Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

A DANDELION Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft.A DANDELION Környezetvédelmi Tanácsadó és Szolgáltató Kft. működése során elsődleges szempont olyan specialisták foglalkoztatása, akik kifejezetten környezetvédelmi szakértői feladatok ellátásával foglalkoznak és ezen tevékenységet  kiemelkedő szakmai színvonalon végzik.

A cég környezetmérnök, közgazdász és minőségbiztosítási, munkavédelmi mérnöki és energetikai végzettséggel rendelkező munkavállalókat foglalkoztat. Szakértőik a környezetvédelem területén széles iparági tapasztalattal, hazai és nemzetközi háttérrel rendelkező kreatív mérnökök.

A DANDELION Kft. környezetvédelmi mérnöki és szakértői tevékenységén túl számos vállalatnak nyújtott már segítséget környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási tevékenységük költségoptimalizálásában, ennek köszönhetően Megbízóink jelentős megtakarításra tettek szert.
 


Tisztább Termelés Magyarországi Központja  (TTMK)

Budapesti Corvinus Egyetem Tisztább Termelés Magyarországi KözpontA Tisztább Termelés Magyarországi Központja  (TTMK) a Budapesti Corvinus Egyetem keretein belül működő non-profit szervezet, melynek célja a korszerű környezetvédelmi megoldások elterjesztése a vállalati szektorban, illetve a lakosság körében.

A TTMK a Riói Egyezményt követően az UNIDO (az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete), illetve az UNEP (az ENSZ Környezetvédelmi Programja) kezdeményezésére jött létre 1997-ben. Működése során számos hazai és nemzetközi szervezettel együttműködve kutatási és tanácsadási tevékenységével segíti a vállalatok környezettudatos működését, illetve a hazai környezeti politika alakítását.

A TTMK a GreenLex®  környezeti megfelelőséget támogató rendszer fejlesztését a nemzetközi ACT-CLEAN projekt keretében végzi, melynek célja, hogy elősegítse a hazai kis- és közepes méretű vállalatok környezeti innovációs tevékenységét. Az ACT-CLEAN projekt keretében esettanulmányokat gyűjtünk, illetve teszünk közzé és hatékony eszközöket fejlesztünk, melyek segítik a vállalatok környezeti megfelelőségét. A projektről részletesebben itt talál információkat.

Copyright © GreenLex.hu. Minden jog fenntartva. Developed by Dandelion-Logic kft.