Főoldal GreenLex® Előnye Szolgáltatásaink Rólunk Demo Kapcsolat Regisztráció Bejelentkezés

Az alábbi szolgáltatásainkat veheti igénybe

 1. GreenLex® környezetvédelmi jogszabályi megfelelőség

  Nem kell mást tennie, mint a tevékenységéhez kapcsolódó, napi működési gyakorlatnak megfelelően a program által feltett kérdéseket megválaszolni.
  A feltett kérdések közérthetőek, és magyarázattal kiegészítettek, így a rendszert azok is eredményesen használhatják, akik nem környezeti jogászok, illetve nincs jelentős gyakorlatuk a hazai környezetvédelmi jogszabályok értelmezésében, alkalmazásában.
  A kérdések megválaszolása során folyamatosan, számszerűsítve nyomon tudja követni, hogy hány környezetvédelmi jogszabályi előírásnak nem tesz eleget és hánynak igen. A teljes, jogszabályi részletezést a kérdőív kitöltését követően tekintheti meg.
  A lista valós időben készül, tehát Ön mindig a pillanatnyilag aktuális jogszabályok listáját látja.

 2. A jogszabályi nem megfelelőségeket megszüntető szakmai tanácsadás

  Amennyiben igényt tart rá, úgy lehetősége nyílik arra, hogy szakmai tanácsadást kérjen tőlünk a felmerült nem megfelelőségek megszüntetésére.

 3. Helyszíni, telephelyi jogszabályi átvilágítás

  Ha szükséges, egy helyszíni környezetvédelmi jogszabályi átvilágítást is végzünk, mely során teljes tevékenységének minden környezetre gyakorolt hatásának jogszabályi vonatkozását felülvizsgáljuk, és megoldási javaslatokat teszünk.

 4. A mindenkori aktualitásokról, változásokról tájékoztató GreenLex® Hírlevél

  A GreenLex® Hírlevél az aktuális változásokról értesíti a felhasználót, melyet a kitöltést követően 1 évig térítésmentesen küldünk az Ön részére. Ebben hasznos információkat talál mind weboldalunkon történt tartalmi és technikai változásokkal kapcsolatosan, de ami legfontosabb, hogy értesül a legújabb környezetvédelmi jogszabályi változásokról, melyek tevékenységét érinthetik.

Copyright © GreenLex.hu. Minden jog fenntartva. Developed by Dandelion-Logic kft.